Lessen en tarieven

Ik geef training aan huis (omgeving Houten, Bunnik, Utrecht, Nieuwegein en Schalkwijk) of op een andere locatie zoals Nieuw Wulven of de Kooikersplas.

Woont u verder weg? Geen probleem! Ik kom gewoon nog steeds naar u. Wel vraag ik hier per bezoek €5- aan reiskosten voor. Dit geldt alleen als mijn reistijd 15 minuten of langer is.

Ik geef Hond & Kind trainingen. Deze term is enorm breed. Ik geef namelijk niet alleen kinderen les, maar ook mensen die een kind verwachten en al een hond hebben. Hoe laat je de hond kennis maken met de baby? Ruim van te voren! Wacht dus niet tot de baby er al is. We kunnen namelijk subtiel de hond al laten wennen aan de kleine veranderingen zodat de “verassing” minder groot is. Denk aan geurtjes, geluiden, aandacht etc. Maar ook als de baby er al is, help ik u graag. We willen natuurlijk dat de hond, de baby niet als iets negatiefs gaat ervaren. En andersom.

Kinderen en honden/pups moeten van elkaar leren en elkaar proberen te begrijpen. Welke leeftijd dan ook. Het is dan ook enorm fijn als ze goed met elkaar om kunnen gaan en er een sterke band ontstaat.

Dat is dan ook gelijk mijn doel en waarom ik “Hond & Kind” mijn specialiteit maak. Ik vind het namelijk ontzettend belangrijk dat het maatjes worden van elkaar en negatieve situaties tussen de twee, zo min mogelijk aanwezig zijn. In de Hond en Kind lessen met kinderen geef ik daarom ook een lesje in lichaamstaal van de hond.

Ook vinden sommige kinderen honden enorm spannend. Ook hier gaan we dan samen aan werken.

Natuurlijk geef ik ook Puppytraining. Is het uw eerste pup? Zijn er dingen waar u met uw pup tegenaan loopt? Of weet u het niet zo goed met de kleine stuiterbal? Geen zorgen. We’ve all been there. Ik kom jullie dan ook graag helpen en steunen. Ik leg graag uit waarom een pup ‘zus’ doet als er ‘zo’ gevraagd word of gebeurd. De pup moet nog veel leren. Maar u ook van de nieuwe pup. Want elke pup is anders.

De Basistraining is een vervolg op de Puppytraining. De pup is inmiddels wat groter (en eigenwijzer misschien) en kent de omgeving inmiddels. Ook de “zit” is inmiddels bekend. Maar nu? Nu gaan we aan het echte werk. De kleuterklas zijn we voorbij. We gaan ons hier ook vooral focussen op de dagelijkse dingen. Wilt u graag met uw hond naar het bos? Wil je graag dat je de hond af en toe los kunt laten? Dan is het misschien handig om de “stop” en “blijf” aan te leren. Ook hier baseer ik de training(en) op uw wensen en doelen.

Losse Lessen:

De kosten voor het kennismakingsgesprek of een los eenmalig consult + tips (deze afspraak duurt ongeveer 60 tot 90 minuten) zijn: €37,50. 

De kosten voor de eerst volgende les is:  30,- De lessen duren maximaal 60 minuten.

Loopt de les langer dan 30 minuten uit omdat je nog veel wilt bespreken met mij? Geen probleem. Het is alleen wel zo dat ik er na 30 minuten €5,- bij verreken. Dit doe ik per half uur.

Lesblokken:

Een lesblok van 6 lessen (inclusief intake) kost 130-.

Deze blokken zijn zowel voor de puppytraining, basiscursus(met of zonder clicker) als de Hond & Kind training in te plannen. Zijn 6 lessen te weinig? Dan plakken we er gewoon een les of meer aan. Over de prijs van de “aangeplakte lessen” valt te overleggen.

Loopt de les een paar minuten uit? Hier zitten in principe geen extra kosten aan vast.

Loopt de les langer uit dan 30 minuten op jouw verzoek, vraag ik hier €5,- voor.

Mocht u verhinderd zijn, laat dat dan 1 tot 2 dagen van tevoren even weten. Anders brengt het kosten met zich mee. Ik reserveer namelijk tijd voor u en kan dus geen andere mensen en hun honden helpen.

Alle prijzen zijn inclusief btw.

Kom je terug bij mij nadat je eerder bij mij een lesblok hebt afgesloten? Dan krijg je eenmalig 20% korting op je volgende lesblok of losse les!

Alle lessen worden gebaseerd op uw wensen en doelen.