Links

* Sinds Juni 2018 verwijs ik ook hondeneigenaren met hun hond naar Joyce Rookhuizen. Zij is honden gedragstherapeut en verzorgt ook hondentrainingen.

Suzanne Huijs van Honden Beusichem raad ik ook ten zeerste aan. Zij is wandelcoach voor honden, individuele uitlaatservice, training begeleider en doet aan “MEMEJEHO”. Wij hebben contact sinds eind 2018.

* Niet heel dicht in de buurt, maar wel iemand waar ik een goed gevoel bij heb. Ik heb het over Yanick Dijk. Hij heeft onlangs zijn diploma tot kynologisch gedragstherapeut behaald. Yanick is geen onbekende in de hondenwereld. Hij heeft voorheen zijn eigen hondenuitlaatservice gehad. Maar, is nu klaar voor zijn nieuwe uitdaging als gedragstherapeut. Ik vertrouw hem en verwijs het liefst honden en baasjes met een wat zwaarder “rugzakje” naar hem. Het is niet om de hoek maar beter kwaliteit boven kwantiteit.

* Vanaf 22/05/’19 kun je mijn gastblogs als honden gedragsdeskundige vinden op Hondenwereldonline.nl voor al je brandende vragen. Stel je vraag op het instagram account van Hondenwereldonline.nl. Meer info vind je hier.

* Nog aan het kijken naar een fijne en ervaren dierenarts? Ik raad Dierenkliniek Wulven aan voor de hondjes uit Houten(mijn hondje zit hier ook). Voor hondjes uit Schalkwijk is Dierenartsenpraktijk Krommerijnstreek lekker in de buurt. Bekend met ‘Welkoop Houten’? Hier zit diergeneeskunde praktijk Dierenkriek.

* Zoekt u ondersteuning bij medische problemen of homeopathische hulp bij gedragsproblemen? Neem dan vooral contact op met Drs Evelien van der Waa Mevr. Drs. E.C. van der Waa.

* Voor een goede trimsalon kunt u, naar mijn mening, het beste terecht bij Trimsalon Via Fectio.

* Bent u nog op zoek naar een goede verzekering voor uw pup? Of heeft u uw hond nog niet verzekerd? Neem dan een kijkje op de site van Reaal Dier en Zorg. 

* Voor mooie foto’s van uw hondje kunt u terecht bij Dennis van den Heuvel in Houten. Hier heb ik nu een leuke actie mee. Woon je in de buurt van Culemborg? Neem dan vooral contact op met EvBeusichem Fotografie.

Facebook

Instagram

Doggo.nl