Samenwerking met Joyce

Hondentraining Jeannette werkt trots samen met Joyce Rookhuizen Gedragstherapeut en hondentraining. 

Over Joyce:

Ik ben Joyce Rookhuizen en ik woon in Houten met mijn man en onze Golden Retriever, Dodge.

In 2007 heb ik mijn opleiding tot Kynologisch Gedragstherapeut bij het Martin Gaus gedragscentrum in Lelystad afgerond en ben ik voor mezelf begonnen als trainer en gedragstherapeut.

Mijn interesse ligt zowel bij de honden als bij het contact met de eigenaar. Ook in “mensenwerk” heb ik opleidingen in coaching en gedragstherapie gevolgd.

Ik geef uitsluitend privélessen, zowel pups als volwassen honden. Dit doe ik bewust om mensen zo goed mogelijk te kunnen begeleiden in de opvoeding van hun hond. Iedere hond en mens is immers anders en in een groep is het moeilijk om individuele aandacht te geven. We werken samen om de band tussen jou en je hond te versterken.

Alle trainingen zijn gebaseerd op belonen, positiviteit en plezier.

Vraag je je af of wat ik voor jou kan betekenen? Bel of mail me dan gerust!